------------------
Fujifilm X-T3
-------------------------
كامێرا . ئامێرێكی دڵ خۆشكهری ههموو كهسیكه و جیهانێكی جوانی مرۆڤایهتیه . وه ڕۆژ بهڕۆژ زیاتر پێشدهكهوێ و كۆمپانیاكان بهردهوام برهوی پیدهدهن
ئهم جارهیان جۆرێكی تری كامێرا كه فۆجی فیلم ه . جۆرێكی زۆر نایاب
ئهم كۆمپانیایه ساڵی 2018 مۆدێلێكی نوێی بهرههم هێنا به ناوی . X-T3. پێشكهوتنێكی بهرچاوی پیوه دیاره و . فۆجی فیلم بهوه ناسراوه . كاری تایبهتی پیدهكرێت . ئهم كامێرایه نرخهكهی نزیكهی ههزار ه پێنج سهد دۆلاره . و جۆری مێڕهرلێس ه - ههروهها له جۆری قهباره .DX. ه و 26 مێگا پێكسڵ ه - وه 425 خاڵی سهرنج خستنه سهری ههیه - واته خالی فۆكس . شاشهی لهمسه و دهتوانێ 20 وێنه له چركهیهكدا بگرێت ، ڤیدیۆ . 4K. یه و دهتوانێ به . 4K/60p from. بگرێت
به گشتی كامێرایهكی پیشكهوتووه و بۆ فۆتۆگرافهر زۆر پێویسته چونكه ووردبینیهكی تهواوی ههیه ، وه ههمیشه به دیزاینێكی كلاسیك دروست دهكرێت
لێره له خوارهوه تایبهتمهندیاكی ڕوونتره :
#FujifilmXT3
26MP BSI 'X-Trans CMOS 4' sensor
425-point hybrid AF system
20 fps shooting with AF (11 fps with mechanical shutter)
30 fps shooting in 1.25x crop with electronic shutter
4K/60p from 1.18x crop region
Dual UHS-II SD card slots
min shutter speed 30 sec
max `/8000 - electronoc 1/32000
ISO 80 - 51200
539 g
------------------------------------------------
When the Fujifilm X-T2 arrived, it was more than just a modest upgrade to the already impressive X-T1, most notably in terms of autofocus and video. While the new X-T3 hasn't changed the overall design of the camera it repeats the same trick: representing a significant step forward.
The X-T3 brings with it a brand new sensor, improved autofocus and video performance that makes it competitive with Panasonic's GH5, taking the X-T series from being a very good stills camera to one of the best stills/video hybrids on the market
------------------------------------------
عندما وصل جهاز Fujifilm X-T2 ، كان أكثر من مجرد ترقية متواضعة إلى جهاز X-T1 المثير للإعجاب بالفعل ، وعلى الأخص من حيث التركيز التلقائي والفيديو. على الرغم من أن X-T3 الجديد لم يغير التصميم العام للكاميرا ، فإنه يكرر نفس الخدعة: يمثل خطوة مهمة للأمام.
يجلب X-T3 معه مستشعرًا جديدًا ، وتحسين التركيز التلقائي وأداء الفيديو ، مما يجعله منافسًا مع GH5 من باناسونيك ، مع نقل سلسلة X-T من كاميرا اللقطات الجيدة إلى واحدة من أفضل اللقطات / الفيديو الهجينة في السوق
-----------------------------------------
shutter art
shutter art
شهتهر ئارت | ماڵپهڕێكی تایبهت بهكاری هونهری و فۆتۆگرافی بهشێوازی ئهكادیمی و پێشكهوتوو.